Välj en sida

WeMake växer – säg hej till Lars!

February 1, 2018

lars.png

 

Nu har WeMake fått ett nytt ansikte till Logistik!

”Hej,

Ja, då var jag på plats på WeMake. Startade min tjänst som Affärsområdeschef Logistik den första februari 2018 men har dock gjort några gästspel hos er innan dess. Jag heter Lars Lundgren och bor i centrala Malmö med min fru Bodil.

Senaste placering var inom City Gross Matkassen (Bergendahls e-handelssatsning) där jag framförallt arbetade med logistikrelaterade frågor. Min sejour inom City Gross varade 1 ½ år, då WeMake dök upp på radarn och jag kände att den resa som WeMake påbörjat är något jag vill vara delaktig i. Innan City Gross sejouren var jag inom CDON.com under ett antal år på olika positioner såsom projektledning, kundtjänst men framförallt logistik.

Min fritid ägnar jag till stor del åt idrott och då framförallt löpning, golf, tennis och gymträning. Och såklart fotbollstittande och som Malmöbaserad är det såklart ”de himmelsblå” som gäller!

Ska bli superkul att arbeta med er och se hur långt vi gemensamt kan ta WeMake!

Hälsningar
/Lasse”

Vi hälsar Lars varmt välkommen till WeMake.