Välj en sida

Hej leverantör!
Har du produkten,
har vi vägen till kunden

Tillsammans gör vi skillnad för person och planet

 

Eftersom du har hittat hit känner du säkert till att vi är en sälj- och logistikpartner inom framförallt kost, hälsa och skönhet. Hjärtat i vår verksamhet är att hjälpa produkter att nå hela vägen fram till kunden. Alldeles särskilt brinner vi för det som kan få både individen och planeten att må bättre.

Att kunna göra skillnad genom sina dagliga köp blir allt viktigare för människor. Därför behöver du rätt typ av bredd i ditt utbud och dessutom kunna erbjuda mervärden som trygghet och kompetens  — möjligheter vi kan utveckla tillsammans. I sin tur kommer det att göra skillnad för din affär. Vill du vara med?

En unik väg till varje mage

Det speciella med oss är att vi är en oberoende aktör — du får tillgång till Sveriges bredaste kundstock hos en och samma leverantör. Vårt förtroende sträcker sig till mer än 2500 unika relationer — såväl digitala som fysiska butiker. Det innebär att du kan sälja till vem du vill.

Med logistik som hjärta

I vår kropp är logistiken hjärtat. Med åren har den växt med kundernas behov och följt världens utveckling. Det har gjort att du idag kan få den logistiklösning som passar dig bäst. Vi hanterar allt från helpall för grossister och detaljister till mindre leveranser för små butiker samt e-handeln. Ofta sköter vi hela resan från klicket på nätet till konsumentens dörr.  

Alla möjligheter

Förutom en unik och bred kundstock samt all världens tänkbara kombinationer av logistiklösningar kan vi hjälpa dig med många olika tjänster för att bidra till trygghet, tillgänglighet och utveckling. Genom säljbearbetning, service och marknadsföring säkerställer vi din relation mellan dig och dina återförsäljare, you name it. Det viktiga är att du som som leverantör kan lägga kraft på det som skapar mest värde — driva ditt varumärke framåt.

 

“WeMake är en väldigt lojal och serviceinriktad samarbetspartner med ett fantastiskt engagemang!

MIDSONA, PARTNER SEDAN 2005

Är du intresserad av att sälja

din produkt genom oss?

Här är en bra start 

Vi träffas gärna men först vill vi veta lite mer om vem du är, vad du har att erbjuda och varför ditt varumärke gör skillnad för världen i allmänhet och vår portfölj i synnerhet. På så sätt kan vi ge vårt samarbete rätt förutsättningar redan från början.    

Du hamnar i gott sällskap

Vi är stolta över alla våra leverantörer. Här presenterar vi några som är med och skapar planetens godaste utbud.