Hej leverantör!
Har du produkten,
har vi vägen till kunden 

 
 
 
WeMake_Leverantor_Intro.jpg
 
 
WeMake_Utropstecken.gif
 

Tillsammans gör vi skillnad för person och planet

Eftersom du har hittat hit känner du säkert till att vi är en sälj- och logistikpartner inom framförallt kost, hälsa och skönhet. Hjärtat i vår verksamhet är att hjälpa produkter att nå hela vägen fram till kunden. Alldeles särskilt brinner vi för det som kan få både individen och planeten att må bättre.

Idag vill konsumenten kunna handla det den vill, var den vill och när den vill. Suget på frukost kommer på gymmet, huvudvärken dyker upp i mataffären och spontanköpet av hudsalva sker kanske i hälsokostbutiken. I slutändan är en bra produkt den folk köper. Tillgängligheten är avgörande, speciellt om den ska vara med och förändra världen.

 
 
 

En unik väg till varje mage

Det speciella med oss är att vi är en oberoende aktör — du får tillgång till Sveriges bredaste kundstock hos en och samma leverantör. Vårt förtroende sträcker sig till mer än 2500 unika relationer — såväl digitala som fysiska butiker. Det innebär att du kan sälja till vem du vill.

 
 
shutterstock_541183837_sv.jpg

Med logistik som hjärta 

I vår kropp är logistiken hjärtat. Med åren har den växt med kundernas behov och följt världens utveckling. Det har gjort att du idag kan få den logistiklösning som passar dig bäst. Vi hanterar allt från helpall för grossister och detaljister till mindre leveranser för små butiker samt e-handeln. Ofta sköter vi hela resan från klicket på nätet till konsumentens dörr.  

Alla möjligheter

Förutom en unik och bred kundstock samt all världens tänkbara kombinationer av logistiklösningar kan vi hjälpa dig med många olika tjänster för att bidra till trygghet, tillgänglighet och utveckling. Genom säljbearbetning, service och marknadsföring säkerställer vi din relation mellan dig och dina återförsäljare, you name it. Det viktiga är att du som som leverantör kan lägga kraft på det som skapar mest värde — driva ditt varumärke framåt. 

 
 
WeMake är en väldigt lojal och serviceinriktad samarbetspartner med ett fantastiskt engagemang.
— Midsona, partner sedan 2005
 
 
 
 

Är du intresserad av att sälja din produkt genom oss?

 
 
WeMake_Leverantor_Outro.jpg
 
 
WeMake_Handslag.gif

Här är en bra start 

Vi träffas gärna men först vill vi veta lite mer om vem du är, vad du har att erbjuda och varför ditt varumärke gör skillnad för världen i allmänhet och vår portfölj i synnerhet. På så sätt kan vi ge vårt samarbete rätt förutsättningar redan från början.    

 
 
 
 

Du hamnar i gott sällskap

Vi är stolta över alla våra leverantörer. Här presenterar vi några som är med och skapar planetens godaste utbud.