Välj en sida

Hej innovatör!

Har du idén,

har vi resten.

Tillsammans gör vi skillnad för person och planet

 

Eftersom du har hittat hit känner du säkert till att vi är en sälj- och logistikpartner inom framförallt kost, hälsa och skönhet. Hjärtat i vår verksamhet är att hjälpa produkter att nå hela vägen fram till kunden. Alldeles särskilt brinner vi för det som kan få både individen och planeten att må bättre.

Att kunna göra skillnad genom sina dagliga köp blir allt viktigare för människor. Därför behöver du rätt typ av bredd i ditt utbud och dessutom kunna erbjuda mervärden som trygghet och kompetens  — möjligheter vi kan utveckla tillsammans. I sin tur kommer det att göra skillnad för din affär. Vill du vara med?

Både muskler och hjärna

Det finns många bra idéer som aldrig blir av. Ofta beror det på att kunskap, kontakter, struktur eller kapital saknas. Vi kan hjälpa dig med pusselbitarna som behövs för att sätta en nytt varumärke på marknaden. Så länge vi tror att produkten kan göra gott för både individens och jordens välbefinnande, har vi ett helt maskineri som är redo för utmaningen.

Alla möjligheters 

maskineri

I vår kropp är logistiken hjärtat, med åren har den närt utvecklingen av många nya möjligheter för din affär. En del av våra återförsäljare nöjer sig med att ta del av vårt fina produktutbud medan andra löper linan ut och låter oss hantera lager, logistik, leveranser och även kopplingar till sin egen webbshop med specialanpassad
e-commercelösning, fakturahantering — rubbet. Vi kan trygga hela resan från när din kund trycker på köpknappen till att produkten landar utanför dörren. För dig med butik på gatan kan vi till och med hjälpa till med optimering av försäljningen. Oavsett vem du är kan vi tillsammans hitta nya konsumenter, och hjälpa gamla kunder att hitta nya produkter.

“Hos WeMake får vi bästa servicen, våra kunder får alltid sina beställningar i tid och vi hamnar i rätt sammanhang för att sprida Solsken i världen.”

— SOLSKEN, PARTNER SEDAN 2017

Vill du vara med och skapa en bättre framtid? 

Börja här 

Vi är sugna på att träffa dig och höra allt om din idé. Men innan vi ses vill vi veta lite mer om vem du är, vad du har tänkt dig och varför du tror på ditt tänkta varumärke. Då kan vi säkerställa att vi kan vara effektiva och ge vårt samarbete rätt förutsättningar redan från början.