Hej innovatör!
Har du idén,
har vi resten

 
 
 
WeMake_Innovator_Intro.jpg
 
 
WeMake_Utropstecken.gif
 

Tillsammans gör vi skillnad för person och planet

Eftersom du har hittat hit känner du säkert till att vi är en sälj- och logistikpartner inom framförallt kost, hälsa och skönhet. Hjärtat i vår verksamhet är att hjälpa produkter att nå hela vägen fram till kunden. Alldeles särskilt brinner vi för det som kan få både individen och planeten att må bättre. 

Vårt engagemang kräver att vi driver utvecklingen tillsammans med befintliga leverantörer och återförsäljare men också med nya samarbetspartners. Det är avgörande för vår planet att vi sätter ner foten och börjar förändra de produkter vi människor har skapat, hur de tillverkas och distribueras. För oss finns det inget alternativ än att vara med och skapa den framtiden vi vill leva i. 

 
 
 

Både muskler och hjärna

Det finns många bra idéer som aldrig blir av. Ofta beror det på att kunskap, kontakter, struktur eller kapital saknas. Vi kan hjälpa dig med pusselbitarna som behövs för att sätta en nytt varumärke på marknaden. Så länge vi tror att produkten kan göra gott för både individens och jordens välbefinnande, har vi ett helt maskineri som är redo för utmaningen.  

 
shutterstock_541183837_sv.jpg
 

Alla möjligheters maskineri 

I ett samarbete med oss kan vi säkerställa att du som innovatör kan lägga kraft på det som skapar mest värde — att driva ditt varumärke, utveckla din affär, nätverka och marknadsföra. Med vårt lager och en logistikmaskin utan gränser, kan vi trygga en av dina svåraste utmaningar i början. Tillsammans kan vi sy ihop rätt affärslösning och få den att fungera i praktiken. Runt logistiken erbjuder vi också många andra kunskaper och tjänster som kan vara avgörande för att lyckas. Vi är själva entreprenörer och kan bidra med mycket erfarenhet. Lite beroende på vem du är kan ditt behov skifta. Du kanske redan är kund men vill prova ett sidospår, eller så är du helt ny i vår värld och söker en partner som kan vara med och förverkliga din vision. Tillsammans är allt möjligt. 

 
 
 
Hos WeMake får vi bästa servicen, våra kunder får alltid sina beställningar i tid och vi hamnar i rätt sammanhang för att sprida Solsken i världen.
— Solsken, partner sedan 2017
 
 
 
 

Vill du vara med och skapa en bättre framtid?

 
 
WeMake_Innovator_Outro.jpg
 
 
WeMake_Handslag.gif

Börja här

Vi är sugna på att träffa dig och höra allt om din idé. Men innan vi ses vill vi veta lite mer om vem du är, vad du har tänkt dig och varför du tror på ditt tänkta varumärke. Då kan vi säkerställa att vi kan vara effektiva och ge vårt samarbete rätt förutsättningar redan från början.