Välj en sida

WeMake och Be Good formar strategiskt partnerskap med fokus på tillväxt inom hälsa och hållbarhet

March 15, 2019

WMake AB (WeMake) har förvärvat en aktiemajoritet i Be Good Sweden AB (Be Good). Stora synergier samt gemensamma planer för kraftig tillväxt inom hälsa och hållbarhet har varit drivande krafter bakom affären.

    begoodgross_wemake.png

Be Good är Sveriges ledande grossist inom hälsa och träning och kunderna består b la av träningsanläggningar, gym och idrottsföreningar. WeMake är nordens största oberoende sälj- och logistikpartner inom hälsa och hållbarhet. I och med affären uppstår stora synergier inom sortiment, logistik/distribution samt försäljning och parterna ska, i nära samarnete med kunder och leverantörer, expandera på den nordiska marknaden. Först på tur bland nya marknader står Danmark och Finland. WeMake och Be Good delar samma grundvärderingar gällande kost och hälsa och arbetar båda aktivt för en bättre miljö.

– ”Affären innebär en möjlighet för Be Good att växla upp ytterligare en nivå och erbjuda fler tjänster till våra kunder och leverantörer, nå ut till nya kundgrupper, skapa tillväxt och öka omsättningen” säger Be Goods VD och delägare, Ahmad Eid.

– ”Vi har följt Be Goods tillväxtresa och imponerats av bolagets framfart. Grundarnas entreprenörsanda tillsammans med vår effektiva logistik och kapacitet kommer utgöra en slagkraftig kombination. Vi tror starkt på försäljningskanalen gym/träningsanläggningar och Be Goods verksamhet ligger helt i linje med vårt fokus på hälsa och hållbarhet” säger Nicklas Jungberg, VD och ägare WeMake.

Be Goods lager/logistikfunktion kommer att flyttas till WeMake i Malmö den 1/4.

För mer information om WeMake och Be Good vänligen kontakta:

WeMake
Nicklas Jungberg, VD nicklas.jungberg@wemake.se
+46 (0) 70 608 88 99

Be Good
Ahmad Eid, VD ahmad@begoodgross.se
+46 (0)73 290 00 30

www.wemake.se

www.begoodgross.se

WeMake
Källvattengatan 5
213 76 Malmö, Sverige
+46 (40) 671 22 00
info[@]wemake.se

Få våra nyheter först. Fyll i din e-postadress här.