Välj en sida

Hej återförsäljare!
Har du kunden,
har vi produkten

Tillsammans gör vi skillnad för person och planet

 

Eftersom du har hittat hit känner du säkert till att vi är en sälj- och logistikpartner inom framförallt kost, hälsa och skönhet. Hjärtat i vår verksamhet är att hjälpa produkter att nå hela vägen fram till kunden. Alldeles särskilt brinner vi för det som kan få både individen och planeten att må bättre.

Att kunna göra skillnad genom sina dagliga köp blir allt viktigare för människor. Därför behöver du rätt typ av bredd i ditt utbud och dessutom kunna erbjuda mervärden som trygghet och kompetens  — möjligheter vi kan utveckla tillsammans. I sin tur kommer det att göra skillnad för din affär. Vill du vara med?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett välmående utbud

Det fina med oss är att vi är en oberoende aktör. Med åren har detta skapat goda relationer med många bra leverantörer — företag som har välkända varumärken och hälsosamma produkter. På samma sätt har det byggt många trygga relationer med våra återförsäljare. Resultatet är en levande marknadsplats med ett stort liksom brett utbud på över 4000 artiklar och 500 varumärken. Som kund hos oss innebär det att du kan välja precis det du vet att din kund behöver.

Varför inte prova nu direkt, butiken är alltid öppen.

Alla möjligheter

I vår kropp är logistiken hjärtat, med åren har den närt utvecklingen av många nya möjligheter för din affär. En del av våra återförsäljare nöjer sig med att ta del av vårt fina produktutbud medan andra löper linan ut och låter oss hantera lager, logistik, leveranser och även kopplingar till sin egen webbshop med specialanpassad
e-commercelösning, fakturahantering — rubbet. Vi kan trygga hela resan från när din kund trycker på köpknappen till att produkten landar utanför dörren. För dig med butik på gatan kan vi till och med hjälpa till med optimering av försäljningen. Oavsett vem du är kan vi tillsammans hitta nya konsumenter, och hjälpa gamla kunder att hitta nya produkter.

“WeMake har ett unikt utbud av ekologiska och hållbara produkter, helt i linje med det våra medvetna kunder efterfrågar. Deras logistik är pålitlig och snabb!”

— HAPPY GREEN, PARTNER SEDAN 2017

Vill du erbjuda dina kunder planetens bästa utbud?

Handla nu

Är du intresserad av att bli återförsäljare av våra produkter? Det är bara att börja handla. Skapa en användare i webbshoppen och du är snart igång. Vi hörs när du vill koppla på fler tjänster.

En försmak av några som gör skillnad

Vi är stolta över alla våra kunder och vårt fina utbud. Här presenterar vi några som är med och gör stor skillnad.